Saturday, January 9, 2010

Hurm..?

Kak iwan dah pindah rumah, kat Alam Shah Putrajaya. Dekat sebelah Alamanda kira-kira 10min dari Uniten. And she's asking me to stay with her. Boleh jimat sewa rumah & dekat pulak tuh.
Should i stay here or stay with her? Berbelah bagi sebab tak sampai hati nak tinggalkan Azri & Tan. Especially Tan yg sentiasa bersama aku kemane jua. Dimana ada Tan, disitu ada aku. So i guess for the time being, tinggal aje la kat Kondo ni. Awek kat kondo ni pun cun-cun gak..hahahahahah 36x

2 comments:

marshmellow hot chocolate said...

klu de mmbr leh enjoy lebih..klu x yah bayar sewa umah pn leh enjoy lebih..huhu

dekkai said...

takpe tan boleh tgl dgn aku ;)

azri tuh dah besar kot ! perlu berdikari sediri aaa..